Bog & idéKari Lislerud Smebye

Bøger skrevet af Kari Lislerud Smebye

Læs mere om Kari Lislerud Smebye
1 produkter
1 produkter
Personer med demens : møte og samhandling
Personer med demens : møte og samhandlingKari Lislerud Smebye
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Personer med demens : møte og samhandling

Mere om Kari Lislerud Smebye

Der findes en del bøger fra Kari Lislerud Smebye tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Smebye.
Bøgerne fra Kari Lislerud Smebye tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Personer med demens : møte og samhandling" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Personer med demens : møte og samhandling" udgivet af Akribe

Bøger af Kari Lislerud Smebye

Der er to tilgængelige udgivelser af Kari Lislerud Smebye hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Smebye som hæftet. Smebyes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kari Lislerud Smebyes "Personer med demens : møte og samhandling"

Hos Bog & idé er "Personer med demens : møte og samhandling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Kari Lislerud Smebye "Personer med demens : møte og samhandling"

Hos Bog & idé er "Personer med demens : møte og samhandling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Akribe.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Lislerud Smebye