Bog & idéKari Martinsen

Bøger skrevet af Kari Martinsen

Læs mere om Kari Martinsen
10 produkter
10 produkter
Samtalen, skønnet og evidensen
Samtalen, skønnet og evidensenKari Martinsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Samtalen, skønnet og evidensen
Langsomme pulsslag
Langsomme pulsslagKari Martinsen
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Langsomme pulsslag
Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet
Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenetKari Martinsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet
Løgstrup & sygeplejen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Løgstrup & sygeplejenKari Martinsen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Løgstrup & sygeplejen
Øjet og kaldet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øjet og kaldetKari Martinsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Øjet og kaldet
Å se og å innse : om ulike former for evidens
Å se og å innse : om ulike former for evidensKatie Eriksson
519,95 DKK
Indbundet
(0)
Å se og å innse : om ulike former for evidens
Fra Marx til Løgstrup
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra Marx til LøgstrupKari Martinsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra Marx til Løgstrup
At se og at indse
BOEGERTILSTAERKPRIS
At se og at indseKari Martinsen og Katie Eriksson
206,96 DKK
Hæftet
(0)
At se og at indse
Fra Marx til Løgstrup
Fra Marx til Løgstrup : om etikk og sanselighet i sykepleienKari Martinsen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra Marx til Løgstrup : om etikk og sanselighet i sykepleien
Løgstrup & sygeplejen
Løgstrup & sygeplejenKari Martinsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Løgstrup & sygeplejen

Mere om Kari Martinsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Kari Martinsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Martinsen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kari Martinsens bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Langsomme pulsslag" udgivet af Fagbokforlaget - "Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" udgivet af Fagbokforlaget - "Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet" udgivet af Fagbokforlaget - "Øjet og kaldet" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Samtalen, Skønnet og evidensen" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Løgstrup & sygeplejen" i serien "Løgstrup Biblioteket" udgivet af Klim - "Utenfor tellekantene : essays om rom og rommelighet" udgivet af Fagbokforlaget - "At se og at indse" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Løgstrup & sygeplejen" i serien "Løgstrup Biblioteket" udgivet af Klim - "Omsorgstænkning" udgivet af Gyldendal - "Øjet og kaldet" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Å se og å innse : om ulike former for evidens" udgivet af Akribe - "Samtalen, skønnet og evidensen" udgivet af Gads Forlag - "Fra Marx til Løgstrup" i serien "Sygeplejeteorier." udgivet af Gyldendal - "Care and vulnerability" udgivet af Akribe - "Fra Marx til Løgstrup" i serien "Sygeplejeteorier." udgivet af Gyldendals bogklubber - "Omsorg, sykepleie og medisin : historisk-filosofiske essays" udgivet af Universitetsforlaget - "Fra Marx til Løgstrup : om etikk og sanselighet i sykepleien" i serien "Sygeplejeteorier." udgivet af Universitetsforlaget - "Løgstrup og sykepleien : med bidrag fra Tom A. Kjær" udgivet af Akribe - "Samtalen, skjønnet og evidensen" udgivet af Akribe

Mere om Kari Martinsens bøger

Kari Martinsen har 20 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Kari Martinsen bøger i samtlige formater. Martinsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Langsomme pulsslag" af Kari Martinsen

Hos Bog & idé er "Langsomme pulsslag" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" af Kari Martinsen

"Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Martinsen