Bog & idéKari Mjaaland Heggstad

Bøger skrevet af Kari Mjaaland Heggstad

Læs mere om Kari Mjaaland Heggstad
2 produkter
2 produkter
Teater som danning
Teater som danningKari Mjaaland Heggstad
669,95 DKK
Hæftet
(0)
Teater som danning
7 veier til drama : grunnbok i dramapedagogikk for lærere i barnehage og skole
7 veier til drama : grunnbok i dramapedagogikk for lærere i barnehage og skolegrunnbok i dramapedagogikk for lærere i barnehage og skole
599,95 DKK
Hæftet
(0)
7 veier til drama : grunnbok i dramapedagogikk for lærere i barnehage og skole

Mere om Kari Mjaaland Heggstad

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kari Mjaaland Heggstad. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Heggstad.
Bøgerne fra Kari Mjaaland Heggstad kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Drama, teater og demokrati, Antologi II : i kultur og samfunn" udgivet af Fagbokforlaget - "Teater som danning" udgivet af Fagbokforlaget - "7 veier til drama : grunnbok i dramapedagogikk for lærere i barnehage og skole" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Kari Mjaaland Heggstad

Der er tre tilgængelige bøger af Kari Mjaaland Heggstad hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Heggstad kommer bare som hæftet. Heggstads bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Fagbokforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kari Mjaaland Heggstads "Drama, teater og demokrati, Antologi II : i kultur og samfunn"

Hos Bog & idé er "Drama, teater og demokrati, Antologi II : i kultur og samfunn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Kari Mjaaland Heggstad "Teater som danning"

Hos Bog & idé er "Teater som danning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Mjaaland Heggstad