Bog & idéKari Smith

Bøger skrevet af Kari Smith

Læs mere om Kari Smith
1 produkter
1 produkter
Evaluering
BOEGERTILSTAERKPRIS
EvalueringOlga Dysthe
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering

Mere om Kari Smith

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Kari Smith. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Smith.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kari Smiths bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Validity and value of teacher education research : NAFOL 2019" udgivet af Fagbokforlaget - "Veiledning av nye lærere : nasjonale og internasjonale perspektiver" udgivet af Universitetsforlaget - "Evaluering" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger af Kari Smith

Der er tre tilgængelige bøger af Kari Smith hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Smiths bøger som hæftet. Bøgerne af Smith er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Validity and value of teacher education research : NAFOL 2019" af Kari Smith

Det er muligt at købe Kari Smiths "Validity and value of teacher education research : NAFOL 2019" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på flere sprog.

"Veiledning av nye lærere : nasjonale og internasjonale perspektiver" af Kari Smith

Det er muligt at købe Kari Smiths "Veiledning av nye lærere : nasjonale og internasjonale perspektiver" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Smith