Bog & idéKari Zweber Palmer og Nancy Tarshis

Bøger skrevet af Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis

Læs mere om Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis
5 produkter
5 produkter
Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samlet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samletMichelle Garcia Winner
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samlet
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samletKari Zweber Palmer
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet
Lærebog for sociale opdagelsesrejsende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog for sociale opdagelsesrejsendeKari Zweber Palmer
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog for sociale opdagelsesrejsende
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.Kari Zweber Palmer
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Vi Tænker! Hæfte 1-5 samlet.
Lærebog for sociale problemløsere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog for sociale problemløsereKari Zweber Palmer og Nancy Tarshis
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog for sociale problemløsere

Mere om Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis

Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Tarshis' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog for sociale problemløsere" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samlet" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! Hæfte 6-10 samlet " i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Pressto - "Vi Tænker!" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Pressto - "Lærebog for sociale opdagelsesrejsende" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto - "Vi Tænker! Sociale opdagelsesrejsende & hæfte 1-5 samlet" i serien "Vi tænker!-serien" udgivet af Forlaget Pressto

Bøger skrevet af Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis bøger i forskellige formater. Tarshis' bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis' "Lærebog for sociale problemløsere"

Hos Bog & idé er "Lærebog for sociale problemløsere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vi tænker!-serien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Pressto .

"Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samlet" af Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis

Hos Bog & idé er "Vi Tænker! 2. del. Sociale problemløsere & hæfte 6-10 samlet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Tarshis' serie "Vi tænker!-serien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pressto .
Detaljer
Fulde navn:
Kari Zweber Palmer og Nancy Tarshis