Bog & idéKarin Anna Petersen

Bøger skrevet af Karin Anna Petersen

Læs mere om Karin Anna Petersen
2 produkter
2 produkter
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionernes sociologi og vidensgrundlagKatja Brøgger
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?
Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?Karin Anna Petersen
189,95 DKK
Paperback
(0)
Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?

Mere om Karin Anna Petersen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Karin Anna Petersen, har du et stort udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praktikker i erhverv og uddannelse" udgivet af Frydenlund - "Revolution" udgivet af Gyldendal - "Praktikker i erhverv og uddannelse" udgivet af Bogforlaget Frydenlund - "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" udgivet af Gyldendal - "Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?" udgivet af BoD

Bøger af Karin Anna Petersen

Du kan bestille fem bøger af Karin Anna Petersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Petersens bøger kommer i et udvalg af formater. Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Praktikker i erhverv og uddannelse" af Karin Anna Petersen

"Praktikker i erhverv og uddannelse" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Karin Anna Petersen "Revolution"

Hos Bog & idé er "Revolution" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Anna Petersen