Bog & idéKarin Bang

Bøger skrevet af Karin Bang

Læs mere om Karin Bang
4 produkter
4 produkter
Skumringstimen
SkumringstimenJohan Theorin
99,95 DKK
Paperback
(3)
Skumringstimen
Skumringstimen
STREAM
SkumringstimenJohan Theorin
79,95 DKK
Lydbog
(5)
Skumringstimen
Skumringstimen
SkumringstimenJohan Theorin
79,95 DKK
EBOG
(3)
Skumringstimen
Lykkens kælebarn 1-2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lykkens kælebarn 1-2Karin Bang
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Lykkens kælebarn 1-2

Mere om Karin Bang

Karin Bang har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erling Kristensen: Nærbillede af et digterliv" udgivet af Turbine - "Kulturugerne i Viborg" udgivet af Kahrius - "Lykkens kælebarn 1-2" udgivet af Gyldendal

Karin Bangs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Karin Bang hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bangs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bang er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karin Bangs "Erling Kristensen: Nærbillede af et digterliv"

"Erling Kristensen: Nærbillede af et digterliv" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Kulturugerne i Viborg" af Karin Bang

Det er muligt at købe Karin Bangs "Kulturugerne i Viborg" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kahrius.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Bang