Bog & idéKarin Feit Almberg

Bøger skrevet af Karin Feit Almberg

Læs mere om Karin Feit Almberg
2 produkter
2 produkter
Os, som solen skinner på
Os, som solen skinner påKarin Feit Almberg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Os, som solen skinner på
Tomrum
BOEGERTILSTAERKPRIS
TomrumKarin Feit Almberg
66,36 DKK
Hæftet
(1)
Tomrum

Mere om Karin Feit Almberg

Der er flere forskellige bøger fra Karin Feit Almberg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Almbergs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mod" udgivet af Eksistensen - "Godnat Magnus" udgivet af Gyldendal - "Godnat min skat" udgivet af Gyldendal - "Trolden i mørket" udgivet af Høst og Søn - "Os, som solen skinner på" udgivet af Høst - "Tomrum" udgivet af Eksistensen - "Forvandlingsmusen" udgivet af Turbine - "Kære mor og far" udgivet af Turbine - "Os, som solen skinner på" udgivet af Høst og Søn

Bøger af Karin Feit Almberg

Der er ni tilgængelige udgivelser af Karin Feit Almberg hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Almbergs bøger fås i flere formater. Almbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mod" af Karin Feit Almberg

Det er muligt at købe Karin Feit Almbergs "Mod" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Godnat Magnus" af Karin Feit Almberg

Hos Bog & idé er "Godnat Magnus" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Feit Almberg