Bog & idéKarin Grünewald

Bøger skrevet af Karin Grünewald

Læs mere om Karin Grünewald
1 produkter
1 produkter
Ørkenfædrene
ØrkenfædreKarin Grünewald
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ørkenfædre

Mere om Karin Grünewald

Der findes en del bøger af Karin Grünewald tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Grünewald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ørkenfædre" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Ørkenfædrene" udgivet af Anis

Mere om Karin Grünewalds bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karin Grünewald hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Karin Grünewald bøger i et udvalg af formater. Grünewalds bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ørkenfædre" af Karin Grünewald

Det er muligt at købe Karin Grünewalds "Ørkenfædre" som ebog. "Ørkenfædre" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Grünewalds serie "En e-bog fra Eksistensen". Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ørkenfædrene" af Karin Grünewald

Hos Bog & idé er "Ørkenfædrene" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Anis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Grünewald