Bog & idéKarin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen

Bøger skrevet af Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen

Læs mere om Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen
1 produkter
1 produkter
Elinor Ostrom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elinor OstromKarin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Elinor Ostrom

Mere om Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Elinor Ostrom". Det er Djøf Forlag, der har publiceret den på dansk. "Elinor Ostrom" er desuden en del af serien "Statskundskabens klassikere".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Elinor Ostrom" af Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen

Det er muligt at købe Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsens "Elinor Ostrom" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Svendsens serie "Statskundskabens klassikere". Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Svendsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Hilmer Pedersen & Gert Tinggaard Svendsen