Bog & idéKarin Hoffmann

Bøger skrevet af Karin Hoffmann

Læs mere om Karin Hoffmann
2 produkter
2 produkter
Rundvandringar för tågburna
Rundvandringar för tågburnaKarin Hoffmann
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Rundvandringar för tågburna
Rundvandringar med gps
Rundvandringar med gpsKarin Hoffmann
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Rundvandringar med gps

Mere om Karin Hoffmann

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Karin Hoffmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hoffmann.
Bøgerne fra Karin Hoffmann findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rundvandringar Evighetsträd" udgivet af Nordisk Korthandel - "Rundvandringar Romeleåsen" i serien "Rundvandringar" udgivet af Rundvandringar - "Rundvandringar med gps " i serien "Rundvandringar" udgivet af Rundvandringar - "Rundvandringar för tågburna" i serien "Rundvandringar" udgivet af Rundvandringar

Mere om Karin Hoffmanns bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Karin Hoffmann hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Karin Hoffmann bøger i samtlige formater. Hoffmann har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karin Hoffmanns "Rundvandringar Evighetsträd"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hoffmann, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Nordisk Korthandel.

"Rundvandringar Romeleåsen" af Karin Hoffmann

Hos Bog & idé er "Rundvandringar Romeleåsen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Rundvandringar". Det er Rundvandringar, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Hoffmann