Bog & idéKarin Ifanger

Bøger skrevet af Karin Ifanger

Læs mere om Karin Ifanger
2 produkter
2 produkter
1996 - Udstationering
BOEGERTILSTAERKPRIS
1996 - UdstationeringKarin Ifanger
157,66 DKK
Indbundet
(0)
1996 - Udstationering
1996 - Udstationering
1996 - UdstationeringKarin Ifanger
79,95 DKK
EBOG
(0)
1996 - Udstationering

Mere om Karin Ifanger

Der er flere bøger af Karin Ifanger tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ifanger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "1996 - Udstationering" udgivet af Forlaget Snepryd - "1996 - Udstationering" udgivet af Forlaget Snepryd - "1980 Fødsel og de første dage" udgivet af Saxo Publish

Bøger af Karin Ifanger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Karin Ifanger hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Karin Ifanger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Ifanger er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"1996 - Udstationering" af Karin Ifanger

Det er muligt at købe Karin Ifangers "1996 - Udstationering" som ebog. "1996 - Udstationering" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Snepryd, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Karin Ifanger "1996 - Udstationering"

Det er muligt at købe Karin Ifangers "1996 - Udstationering" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Snepryd.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Ifanger