Bog & idéKarin Kahnlund

Bøger skrevet af Karin Kahnlund

Læs mere om Karin Kahnlund
2 produkter
2 produkter
Tvåändsstickning
TvåändsstickningKarin Kahnlund
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Tvåändsstickning
Sticka svenska vantar
Sticka svenska vantarKarin Kahnlund
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Sticka svenska vantar

Mere om Karin Kahnlund

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Karin Kahnlund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kahnlunds bøger.
Bøgerne fra Karin Kahnlund tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tvåändsstickning" udgivet af Hemslöjdens förlag - "Sticka efter svenska mönster" udgivet af Rediviva

Karin Kahnlunds bøger

Du kan købe to bøger af Karin Kahnlund her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Karin Kahnlund fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kahnlund er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karin Kahnlunds "Tvåändsstickning"

Det er muligt at købe Karin Kahnlunds "Tvåändsstickning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hemslöjdens förlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

"Sticka efter svenska mönster" af Karin Kahnlund

Det er muligt at købe Karin Kahnlunds "Sticka efter svenska mönster" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på flere sprog og er udgivet af Rediviva.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Kahnlund