Bog & idéKarina Brunsgaard Bek

Bøger skrevet af Karina Brunsgaard Bek

Læs mere om Karina Brunsgaard Bek
2 produkter
2 produkter
Mere Læsemakker 2
Mere Læsemakker 2Karina Brunsgaard Bek
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Mere Læsemakker 2
Mere Læsemakker 1
Mere Læsemakker 1Karina Brunsgaard Bek
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Mere Læsemakker 1

Mere om Karina Brunsgaard Bek

Hvis du søger en bog skrevet af Karina Brunsgaard Bek, finder du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mere Læsemakker 2" i serien "Læsemakker" udgivet af Gyldendal - "Mere Læsemakker 1" i serien "Læsemakker" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karina Brunsgaard Bek

Du kan købe to bøger af Karina Brunsgaard Bek her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Beks bøger fås blot som hæftet. Beks bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mere Læsemakker 2" af Karina Brunsgaard Bek

Hos Bog & idé er "Mere Læsemakker 2" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Læsemakker". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Mere Læsemakker 1" af Karina Brunsgaard Bek

Det er muligt at købe Karina Brunsgaard Beks "Mere Læsemakker 1" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Læsemakker". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Brunsgaard Bek