Bog & idéKarina Kiær

Bøger skrevet af Karina Kiær

Læs mere om Karina Kiær
2 produkter
2 produkter
Skrivesituationer 2
Skrivesituationer 2Karina Kiær
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivesituationer 2
Skrivesituationer 1
Skrivesituationer 1Karina Kiær
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivesituationer 1

Mere om Karina Kiær

Der findes mange bøger af Karina Kiær på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kiærs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En moderne og aktuel didaktik" udgivet af Dafolo - "Skrivesituationer 2" i serien "Skrivesituationer" udgivet af Gyldendal - "Skrivesituationer 1 " i serien "Skrivesituationer" udgivet af Gyldendal

Mere om Karina Kiærs bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Karina Kiær hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Karina Kiær bøger i samtlige formater. Kiær har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En moderne og aktuel didaktik" af Karina Kiær

Det er muligt at købe Karina Kiærs "En moderne og aktuel didaktik" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Skrivesituationer 2" af Karina Kiær

Det er muligt at købe Karina Kiærs "Skrivesituationer 2" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kiærs serie "Skrivesituationer". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Kiær