Bog & idéKarina Laurberg Bidstrup

Bøger skrevet af Karina Laurberg Bidstrup

Læs mere om Karina Laurberg Bidstrup
4 produkter
4 produkter
Sille og de andre rødder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sille og de andre rødderKirsten Øland
82,96 DKK
Hardback
(5)
Sille og de andre rødder
Regnvejr og fodbold
Regnvejr og fodboldKirsten Øland
99,95 DKK
Hardback
(1)
Regnvejr og fodbold
Sille og de andre rødder
Sille og de andre rødderKirsten Øland
79,95 DKK
EBOG
(2)
Sille og de andre rødder
Homo Bestia
STREAM
Homo BestiaKarina Laurberg Bidstrup
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Homo Bestia

Mere om Karina Laurberg Bidstrup

Karina Laurberg Bidstrup har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bidstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Homo Bestia" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Homo bestia" i serien "Homo Bestia" udgivet af Egolibris - "Homo Bestia " i serien "Homo Bestia" udgivet af EgoLibris - "Homo Bestia" i serien "Homo Bestia" udgivet af Egolibris - "De udstødtes mærke" i serien "Nemeria" udgivet af Egolibris - "De udstødtes mærke" i serien "Nemeria" udgivet af EgoLibris - "Homo bestia" i serien "Homo Bestia" udgivet af Egolibris

Karina Laurberg Bidstrups bøger

Du kan finde syv bøger af Karina Laurberg Bidstrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Karina Laurberg Bidstrup bøger i forskellige formater. Bidstrup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karina Laurberg Bidstrups "Homo Bestia"

Det er muligt at købe Karina Laurberg Bidstrups "Homo Bestia" som lydbog. Med Karina Laurberg Bidstrups "Homo Bestia" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Karina Laurberg Bidstrup "Homo bestia"

Hos Bog & idé er "Homo bestia" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Homo bestia" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Homo Bestia". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Egolibris.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Laurberg Bidstrup