Bog & idéKarina Schramm

Bøger skrevet af Karina Schramm

Læs mere om Karina Schramm
1 produkter
1 produkter
Mere Vegetar Light
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mere Vegetar LightKarina Schramm
224,06 DKK
Hardback
(0)
Mere Vegetar Light

Mere om Karina Schramm

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Karina Schramm. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Schramm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mere Vegetar Light" udgivet af Nomedica - "Vegetar Light" udgivet af Nomedica

Bøger skrevet af Karina Schramm

Du kan finde to bøger af Karina Schramm her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Karina Schramm bøger i et udvalg af formater. Schramms bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Nomedica.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karina Schramms "Mere Vegetar Light"

Det er muligt at købe Karina Schramms "Mere Vegetar Light" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nomedica.

"Vegetar Light" af Karina Schramm

Det er muligt at købe Karina Schramms "Vegetar Light" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nomedica, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Schramm