Bog & idéKarina Sund

Bøger skrevet af Karina Sund

Læs mere om Karina Sund
3 produkter
3 produkter
Frygtelige Fynske Fortællinger I
Frygtelige Fynske Fortællinger IKarsten Brandt Knudsen
119,95 DKK
Paperback
(0)
Frygtelige Fynske Fortællinger I
Årlige Uploads 202.2
Årlige Uploads 202.2Dmitri Burdykin
189,95 DKK
Paperback
(0)
Årlige Uploads 202.2
Frygtelige Fynske Fortællinger 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frygtelige Fynske Fortællinger 2A Silvestri
132,76 DKK
Paperback
(2)
Frygtelige Fynske Fortællinger 2

Mere om Karina Sund

Karina Sund har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sunds seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" udgivet af Forlaget Ildanach - "Frygtelige Fynske Fortællinger I" udgivet af Forlaget Ildanach - "Mørkets Gerninger går igen" udgivet af Forlaget Nelumbo

Bøger skrevet af Karina Sund

Karina Sund har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Karina Sund kan købes i flere formater. Bøgerne af Sund er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karina Sunds "Frygtelige Fynske Fortællinger 2"

Hos Bog & idé er "Frygtelige Fynske Fortællinger 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Ildanach, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Karina Sund "Frygtelige Fynske Fortællinger I"

"Frygtelige Fynske Fortællinger I" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget Ildanach, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Sund