Bog & idéKarl-Åge Andreasen

Bøger skrevet af Karl-Åge Andreasen

Læs mere om Karl-Åge Andreasen
4 produkter
4 produkter
Ordblindhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrdblindhedKarl-Åge Andreasen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Ordblindhed
Dysleksi. Fra teori til praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dysleksi. Fra teori til praksisTorleiv Høien
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Dysleksi. Fra teori til praksis
Ordblindhed
Ordblindhed - en håndbog til forældreBirgit Dilling Jandorf
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ordblindhed - en håndbog til forældre
Grundsten til en Ordblindevenlig skole
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundsten til en Ordblindevenlig skoleBirgit Dilling Jandorf
431,96 DKK
Hæftet
(1)
Grundsten til en Ordblindevenlig skole

Mere om Karl-Åge Andreasen

Hvis du mangler en bog fra Karl-Åge Andreasen, ser du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Andreasens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ordblindhed" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Uddannelsesbogen" udgivet af KSI - "Dysleksi. Fra teori til praksis" udgivet af Alinea - "Ordblindhed" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Karl-Åge Andreasen

Der er fire tilgængelige bøger af Karl-Åge Andreasen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Andreasens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Andreasen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ordblindhed" af Karl-Åge Andreasen

Det er muligt at købe Karl-Åge Andreasens "Ordblindhed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Special-pædagogisk forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Karl-Åge Andreasen "Uddannelsesbogen"

Det er muligt at købe Karl-Åge Andreasens "Uddannelsesbogen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KSI.
Detaljer
Fulde navn:
Karl-Åge Andreasen