Bog & idéKarl Christiansen

Bøger skrevet af Karl Christiansen

Læs mere om Karl Christiansen
1 produkter
1 produkter
TEKTONIK
BOEGERTILSTAERKPRIS
TEKTONIKKarl Christiansen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
TEKTONIK

Mere om Karl Christiansen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Karl Christiansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christiansens seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Karl Christiansens bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "TEKTONIK" udgivet af Valville - "Tectonics" udgivet af Systime - "DODEKÁTHLOS" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Restaurering" i serien "Arkitekturskrifter" udgivet af Arkitektskolens Forlag

Mere om Karl Christiansens bøger

Du kan købe fire bøger af Karl Christiansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Karl Christiansen fås i udvalgte formater. Karl Christiansen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karl Christiansens "TEKTONIK"

Det er muligt at købe Karl Christiansens "TEKTONIK" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Valville, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tectonics" af Karl Christiansen

Hos Bog & idé er "Tectonics" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Christiansen