Bog & idéKarl Erik Agerbo

Bøger skrevet af Karl Erik Agerbo

Læs mere om Karl Erik Agerbo
1 produkter
1 produkter
Bankrøveri/drab i Ålsgårde
Bankrøveri/drab i ÅlsgårdeKarl Erik Agerbo
39,95 DKK
EBOG
(0)
Bankrøveri/drab i Ålsgårde

Mere om Karl Erik Agerbo

Du kan kun bestille en enkelt bog af Karl Erik Agerbo her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Bankrøveri/drab i Ålsgårde". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Bankrøveri/drab i Ålsgårde" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bankrøveri/drab i Ålsgårde" af Karl Erik Agerbo

"Bankrøveri/drab i Ålsgårde" kan købes online som e-bog. "Bankrøveri/drab i Ålsgårde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Karl Erik Agerbo fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Erik Agerbo