Bog & idéKarl-Erik Frandsen

Bøger skrevet af Karl-Erik Frandsen

Læs mere om Karl-Erik Frandsen
1 produkter
1 produkter
The last plague in the Baltic Region, 1709-1713
The last plague in the Baltic Region, 1709-1713Karl-Erik Frandsen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
The last plague in the Baltic Region, 1709-1713

Mere om Karl-Erik Frandsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Karl-Erik Frandsen, finder du et stort udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Frandsens bogudgivelser.
Bøgerne fra Karl-Erik Frandsen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kampen mod pesten" udgivet af Frydenlund - "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1" udgivet af Gyldendal - "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1" udgivet af Gyldendal - "The last plague in the Baltic Region, 1709-1713" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Karl-Erik Frandsen

Der er fire tilgængelige bøger af Karl-Erik Frandsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Frandsen kommer blot som indbundet. Frandsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kampen mod pesten" af Karl-Erik Frandsen

Det er muligt at købe Karl-Erik Frandsens "Kampen mod pesten" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karl-Erik Frandsen "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1"

Hos Bog & idé er "Dansk Udenrigspolitiks Historie 1" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karl-Erik Frandsen