Bog & idéKarl-Johann Hemmersam

Bøger skrevet af Karl-Johann Hemmersam

Læs mere om Karl-Johann Hemmersam
4 produkter
4 produkter
Fokus - kernestof i historie 2.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 2.Lars Andersen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 2.
Fokus - kernestof i historie 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fokus - kernestof i historie 1Ulrik Grubb
530,96 DKK
Hæftet
(0)
Fokus - kernestof i historie 1
Historien fortalt
Historien fortaltKarl-Johann Hemmersam
49,95 DKK
EBOG
(0)
Historien fortalt
Under jorden  og efter befrielsen
Under jorden og efter befrielsenMette Konow
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Under jorden og efter befrielsen

Mere om Karl-Johann Hemmersam

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karl-Johann Hemmersam. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hemmersams seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matador, Krøniken og historien" udgivet af Gyldendal - "Fra oplysningstid til europæisk integration" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Historien fortalt" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Fra antikken til europæisk ekspansion" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal - "Fra oplysningstid til imperialisme (Fås i nye udgave)" i serien "Fokus - kernestof i historie" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Karl-Johann Hemmersam

Karl-Johann Hemmersam har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Karl-Johann Hemmersam kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hemmersam skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karl-Johann Hemmersams "Matador, Krøniken og historien"

"Matador, Krøniken og historien" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Karl-Johann Hemmersam "Fra oplysningstid til europæisk integration"

"Fra oplysningstid til europæisk integration" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Fokus - kernestof i historie". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karl-Johann Hemmersam