Bog & idéKarl Otto Juel Rasmussen

Bøger skrevet af Karl Otto Juel Rasmussen

Læs mere om Karl Otto Juel Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Vand og afløb Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vand og afløb StåbiCharlotte Micheelsen m.fl.
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Vand og afløb Ståbi

Mere om Karl Otto Juel Rasmussen

Der findes forskellige bøger fra Karl Otto Juel Rasmussen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Rasmussens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vand og afløb Ståbi" udgivet af Akademisk Forlag - "Vand og afløb ståbi" udgivet af Ingeniøren-bøger

Mere om Karl Otto Juel Rasmussens bøger

Karl Otto Juel Rasmussen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Karl Otto Juel Rasmussen bøger i flere formater. Rasmussens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vand og afløb Ståbi" af Karl Otto Juel Rasmussen

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Karl Otto Juel Rasmussen. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vand og afløb ståbi" af Karl Otto Juel Rasmussen

Det er muligt at købe Karl Otto Juel Rasmussens "Vand og afløb ståbi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Ingeniøren-bøger, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Otto Juel Rasmussen