Bog & idéKarsten Bjarnholt

Bøger skrevet af Karsten Bjarnholt

Læs mere om Karsten Bjarnholt
1 produkter
1 produkter
Verden har fået et dårligt ry
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verden har fået et dårligt ryKarsten Bjarnholt
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Verden har fået et dårligt ry

Mere om Karsten Bjarnholt

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Karsten Bjarnholt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bjarnholts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden har fået et dårligt ry" udgivet af Politisk revy - "I min alder ligner skyerne en forklaring" udgivet af Werkstatt - "Døgnfluer på deltid" udgivet af Jorinde & Joringel - "Mit mørke" udgivet af Jorinde & Joringel

Bøger af Karsten Bjarnholt

Der er fire tilgængelige udgivelser af Karsten Bjarnholt hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Karsten Bjarnholt kan købes i flere forskellige formater. Bjarnholts bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verden har fået et dårligt ry" af Karsten Bjarnholt

"Verden har fået et dårligt ry" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politisk revy, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Karsten Bjarnholt "I min alder ligner skyerne en forklaring"

Det er muligt at købe Karsten Bjarnholts "I min alder ligner skyerne en forklaring" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Werkstatt.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Bjarnholt