Bog & idéKarsten Gianelli

Bøger skrevet af Karsten Gianelli

Læs mere om Karsten Gianelli
1 produkter
1 produkter
Dødsbobeskatning
DødsbobeskatningKarsten Gianelli
1209,95 DKK
Hardback
(0)
Dødsbobeskatning

Mere om Karsten Gianelli

Karsten Gianelli har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Gianellis seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødsbobeskatning" udgivet af Karnov Group Denmark - "Dødsbobeskatning" udgivet af Karnov Group

Bøger af Karsten Gianelli

Der er to tilgængelige udgivelser af Karsten Gianelli hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Gianelli kommer kun som hæftet. Bøgerne af Gianelli er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dødsbobeskatning" af Karsten Gianelli

Det er muligt at købe Karsten Gianellis "Dødsbobeskatning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark.

Karsten Gianelli "Dødsbobeskatning"

Hos Bog & idé er "Dødsbobeskatning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Gianelli