Bog & idéKarsten Hundeide

Bøger skrevet af Karsten Hundeide

Læs mere om Karsten Hundeide
3 produkter
3 produkter
Introduktion til ICDP-programmet
Introduktion til ICDP-programmetKarsten Hundeide
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Introduktion til ICDP-programmet
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDPAllan Stevn Bach
422,96 DKK
Paperback
(0)
Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP
Relationsarbejde i institution og skole
BOEGERTILSTAERKPRIS
Relationsarbejde i institution og skoleKarsten Hundeide
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Relationsarbejde i institution og skole

Mere om Karsten Hundeide

Hvis du mangler en bog skrevet af Karsten Hundeide, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hundeides seneste udgivelser.
Bøgerne fra Karsten Hundeide kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Børns livsverden og sociokulturelle rammer" udgivet af Akademisk Forlag - "Introduktion til ICDP-programmet" udgivet af Institut for Relationspsykologi - "En kulturpsykologisk tilnærming til forståelse av barns utvikling " i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo - "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo - "Børns livsverden og sociokulturelle rammer" udgivet af Akademisk Forlag - "8 samspilstemaer" udgivet af Dafolo - "Relationsarbejde i institution og skole" udgivet af Dafolo - "Barnperspektiv och barnens perspektiv" udgivet af Liber AB

Bøger skrevet af Karsten Hundeide

Karsten Hundeide har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Hundeide kommer i udvalgte formater. Hundeide har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karsten Hundeides "Børns livsverden og sociokulturelle rammer"

Hos Bog & idé er "Børns livsverden og sociokulturelle rammer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Introduktion til ICDP-programmet" af Karsten Hundeide

"Introduktion til ICDP-programmet" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Institut for Relationspsykologi.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Hundeide