Bog & idéKarsten Naundrup Olesen

Bøger skrevet af Karsten Naundrup Olesen

Læs mere om Karsten Naundrup Olesen
4 produkter
4 produkter
Domsanalyse 2. Udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Domsanalyse 2. UdgaveTroels Michael Lilja
350,96 DKK
Paperback
(0)
Domsanalyse 2. Udgave
Kommuner og idrætsliv
Kommuner og idrætslivKarsten Naundrup Olesen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Kommuner og idrætsliv
Offentlig opgave på kontrakt
Offentlig opgave på kontraktKarsten Naundrup Olesen
299,95 DKK
EBOG
(0)
Offentlig opgave på kontrakt
Offentlig-privat samarbejde
Offentlig-privat samarbejdeTobias Indén
429,95 DKK
EBOG
(0)
Offentlig-privat samarbejde

Mere om Karsten Naundrup Olesen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Karsten Naundrup Olesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Naundrup Olesen.
Bøgerne fra Karsten Naundrup Olesen findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk og international sportsret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk og international sportsret" udgivet af Djøf Forlag - "Kommuner og idrætsliv" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig opgave på kontrakt" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Domsanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Domsanalyse 2. Udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommuner og idrætsliv" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig-privat samarbejde" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig opgave på kontrakt" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Domsanalyse" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Karsten Naundrup Olesen

Karsten Naundrup Olesen har ti bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Karsten Naundrup Olesen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Naundrup Olesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karsten Naundrup Olesens "Dansk og international sportsret"

"Dansk og international sportsret" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

"Dansk og international sportsret" af Karsten Naundrup Olesen

Hos Bog & idé er "Dansk og international sportsret" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Naundrup Olesen