Bog & idéKarsten Rejkjær Svendsen

Bøger skrevet af Karsten Rejkjær Svendsen

Læs mere om Karsten Rejkjær Svendsen
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Karsten Rejkjær Svendsen

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Karsten Rejkjær Svendsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Svendsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Karsten Rejkjær Svendsens bøger

Karsten Rejkjær Svendsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Svendsens bøger fås i udvalgte formater. Svendsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karsten Rejkjær Svendsens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Det er muligt at købe Karsten Rejkjær Svendsens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog (pdf-format). "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Karsten Rejkjær Svendsen "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Det er muligt at købe Karsten Rejkjær Svendsens "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Rejkjær Svendsen