Bog & idéKarsten S. Mogensen

Bøger skrevet af Karsten S. Mogensen

Læs mere om Karsten S. Mogensen
10 produkter
10 produkter
I højeste gear
I højeste gearKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
I højeste gear
Den sorte paraply
Den sorte paraplyKarsten S. Mogensen
99,95 DKK
Hardback
(0)
Den sorte paraply
Dronningens smykker
Dronningens smykkerKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dronningens smykker
Højt spil
Højt spilKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Højt spil
Ugler i mosen
Ugler i mosenKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ugler i mosen
Monstret i kælderen
Monstret i kælderenKarsten S. Mogensen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Monstret i kælderen
Magi i luften
Magi i luftenKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Magi i luften
Snøfte i knibe
Snøfte i knibeKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Snøfte i knibe
Den sidste olie
Den sidste olieKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den sidste olie
Boller op, boller ned
Boller op, boller nedKarsten S. Mogensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Boller op, boller ned

Mere om Karsten S. Mogensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Karsten S. Mogensen. På listen nedenfor har du de seneste af Mogensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monstret i kælderen" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "En farlig fugl" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Snøfte i knibe " i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Aksel & Anton under jorden" i serien "Solo serien. Rød" udgivet af Elysion - "Den sorte paraply" i serien "Læsehest" udgivet af Elysion - "Ugler i mosen" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "Højt spil" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "Boller op, boller ned" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "Den sidste olie" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "I højeste gear" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "Dronningens smykker" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "Magi i luften" i serien "Krimi serien" udgivet af Elysion - "Aksel og Anton under jorden" i serien "Solo serien. Gul" udgivet af Elysion - "Sigurd og en barsk bølle" i serien "Let PS" udgivet af Alinea - "Den sorte paraply" i serien "Læsehest" udgivet af Forlaget Elysion

Bøger af Karsten S. Mogensen

Du kan finde 15 bøger af Karsten S. Mogensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Karsten S. Mogensen kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Mogensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karsten S. Mogensens "Monstret i kælderen"

Hos Bog & idé er "Monstret i kælderen" tilgængelig som ebog. "Monstret i kælderen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Mogensens serie "Solo serien. Rød". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Elysion.

Karsten S. Mogensen "En farlig fugl"

Hos Bog & idé er "En farlig fugl" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "En farlig fugl" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Mogensens serie "Solo serien. Rød". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten S. Mogensen