Bog & idéKaspar Villadsen

Bøger skrevet af Kaspar Villadsen

Læs mere om Kaspar Villadsen
9 produkter
9 produkter
Magtens former
Magtens formerKaspar Villadsen
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Magtens former
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog
Kvalitativ analyse
Kvalitativ analyseKaspar Villadsen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ analyse
Governmentality
BOEGERTILSTAERKPRIS
GovernmentalityMitchell Dean
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Governmentality
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Statsfobi og civilsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Statsfobi og civilsamfundMitchell Dean og Kaspar Villadsen
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Statsfobi og civilsamfund
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionernes sociologi og vidensgrundlagKatja Brøgger
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionernes sociologi og vidensgrundlag
At skabe en klient
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en klientKaspar Villadsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en klient
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt

Mere om Kaspar Villadsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Kaspar Villadsen. På listen nedenfor ser du Villadsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Kvalitativ analyse" udgivet af Gyldendal - "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Kommunerne i krydsild" i serien "Kommunerne i krydsild" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Kommunerne i krydsild" i serien "Kommunerne i krydsild" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Det sociale arbejdes genealogi" udgivet af HansReitzels - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Magtens former" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Statsfobi og civilsamfund" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Professionernes sociologi og vidensgrundlag" udgivet af Gyldendal - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Magtens former" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "At skabe en klient" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kaspar Villadsen

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Kaspar Villadsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kaspar Villadsen fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Villadsen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Kaspar Villadsen

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Kaspar Villadsen "Kvalitativ analyse"

"Kvalitativ analyse" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kaspar Villadsen