Bog & idéKasper Asklund

Bøger skrevet af Kasper Asklund

Læs mere om Kasper Asklund
2 produkter
2 produkter
Kultur på arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur på arbejdeKasper Asklund
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultur på arbejde
Culture at work
Culture at workKasper Asklund
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Culture at work

Mere om Kasper Asklund

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Kasper Asklund. På listen nedenfor ser du de seneste af Asklunds bøger.
Bøgerne fra Kasper Asklund findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Culture at work" udgivet af Systime - "Kultur på arbejde" udgivet af Systime - "Analyse af kultur og sprog" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Kasper Asklund

Der er tre tilgængelige bøger af Kasper Asklund hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Asklunds bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Asklund er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Culture at work" af Kasper Asklund

Hos Bog & idé er "Culture at work" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Systime.

"Kultur på arbejde" af Kasper Asklund

Det er muligt at købe Kasper Asklunds "Kultur på arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Asklund