Bog & idéKasper Foss

Bøger skrevet af Kasper Foss

Læs mere om Kasper Foss
3 produkter
3 produkter
Permanent Turbulens
Permanent TurbulensKasper Foss
149,95 DKK
EBOG
(0)
Permanent Turbulens
Permanent Turbulens
BOEGERTILSTAERKPRIS
Permanent TurbulensKasper Foss
248,96 DKK
Hardback
(0)
Permanent Turbulens
Permanent Turbulens
STREAM
Permanent TurbulensKasper Foss
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Permanent Turbulens

Mere om Kasper Foss

Hvis du søger en bog fra Kasper Foss, har du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Foss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Permanent Turbulens" udgivet af DreamLitt - "Permanent Turbulens" udgivet af DreamLitt - "Permanent Turbulens" udgivet af DreamLitt

Bøger skrevet af Kasper Foss

Du kan købe tre bøger af Kasper Foss her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kasper Foss kan købes i flere forskellige formater. Foss' bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af DreamLitt.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kasper Foss' "Permanent Turbulens"

"Permanent Turbulens" er tilgængelig som lydbog. Med Kasper Foss' "Permanent Turbulens" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Permanent Turbulens" af Kasper Foss

"Permanent Turbulens" kan købes som ebog. Hvis du køber "Permanent Turbulens" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DreamLitt.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Foss