Bog & idéKasper Kisbye

Bøger skrevet af Kasper Kisbye

Læs mere om Kasper Kisbye
3 produkter
3 produkter
Amondra og de to ekspeditioner
Amondra og de to ekspeditionerKasper Kisbye
139,95 DKK
e-bog
(0)
Amondra og de to ekspeditioner
Afdeling Ariso
Afdeling ArisoKasper Kisbye
119,95 DKK
e-bog
(0)
Afdeling Ariso
Afdeling Ariso
Afdeling ArisoKasper Kisbye
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Afdeling Ariso

Mere om Kasper Kisbye

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kasper Kisbye. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kisbyes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amondra og de to ekspeditioner" udgivet af mellemgaard - "Afdeling Ariso" udgivet af mellemgaard - "Afdeling Ariso" udgivet af mellemgaard

Mere om Kasper Kisbyes bøger

Du kan finde tre bøger af Kasper Kisbye her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Kasper Kisbye bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Kisbye er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: mellemgaard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kasper Kisbyes "Amondra og de to ekspeditioner"

Hos Bog & idé er "Amondra og de to ekspeditioner" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Amondra og de to ekspeditioner" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kasper Kisbye "Afdeling Ariso"

Hos Bog & idé er "Afdeling Ariso" tilgængelig som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Afdeling Ariso" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Kisbye