Bog & idéKasper Lund Kirkegaard

Bøger skrevet af Kasper Lund Kirkegaard

Læs mere om Kasper Lund Kirkegaard
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Kasper Lund Kirkegaard

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Kasper Lund Kirkegaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kirkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Portræt af de aktive fitnesskunder - træningsmotiver, tilfredshed og selvvurderet sundhed " i serien "Delrapport i projektet Sundhed for millioner" udgivet af Idrættens Analyseinstitut - "Mødet mellem kommuner og private fitnesscentre" i serien "Delrapport i projektet Sundhed for millioner" udgivet af Idrættens Analyseinstitut

Kasper Lund Kirkegaards bøger

Kasper Lund Kirkegaard har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kirkegaards bøger fås i flere formater. Kirkegaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbog i idrætssociologi" af Kasper Lund Kirkegaard

"Grundbog i idrætssociologi" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Kasper Lund Kirkegaard "Grundbog i idrætssociologi"

Det er muligt at købe Kasper Lund Kirkegaards "Grundbog i idrætssociologi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Lund Kirkegaard