Bog & idéKasper Søegaard

Bøger skrevet af Kasper Søegaard

Læs mere om Kasper Søegaard
3 produkter
3 produkter
Legionæren
STREAM
Legionæren - Dansker i Fremmedlegionen gennem 15 årKasper Søegaard
139,95 DKK
Lydbog
(5)
Legionæren - Dansker i Fremmedlegionen gennem 15 år
Myten om Operation Bøllebank
Myten om Operation BøllebankKasper Søegaard
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Myten om Operation Bøllebank
Legionæren
Legionæren - Dansker i Fremmedlegionen gennem 15 årKasper Søegaard
79,95 DKK
EBOG
(5)
Legionæren - Dansker i Fremmedlegionen gennem 15 år

Mere om Kasper Søegaard

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Kasper Søegaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Søegaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Myten om Operation Bøllebank" udgivet af Grønningen 1 - "Legionæren" udgivet af Saga - "Legionæren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Legionæren" udgivet af Radius - "Legionæren - Dansker i Fremmedlegionen gennem 15 år" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Legionæren" udgivet af Radius

Bøger af Kasper Søegaard

Du kan købe seks bøger af Kasper Søegaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Kasper Søegaard fås i udvalgte formater. Søegaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Myten om Operation Bøllebank" af Kasper Søegaard

"Myten om Operation Bøllebank" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Legionæren" af Kasper Søegaard

"Legionæren" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Søegaard