Bog & idéKassandra Montag

Bøger skrevet af Kassandra Montag

Læs mere om Kassandra Montag
2 produkter
2 produkter
Efter syndfloden
STREAM
Efter syndflodenKassandra Montag
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Efter syndfloden
Efter syndfloden
Efter syndflodenKassandra Montag
149,95 DKK
EBOG
(8)
Efter syndfloden

Mere om Kassandra Montag

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Kassandra Montag. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Montag.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efter syndfloden" udgivet af HarperCollins Nordic - "Efter syndfloden" udgivet af HarperCollins Nordic - "Efter syndfloden" udgivet af HarperCollins

Kassandra Montags bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kassandra Montag hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Kassandra Montag bøger i forskellige formater. Montags bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Efter syndfloden" af Kassandra Montag

Det er muligt at købe Kassandra Montags "Efter syndfloden" som lydbog. Med Kassandra Montags "Efter syndfloden" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Efter syndfloden" af Kassandra Montag

"Efter syndfloden" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Efter syndfloden" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Kassandra Montag