Bog & idéKat Cantrell

Bøger skrevet af Kat Cantrell

Læs mere om Kat Cantrell
1 produkter
1 produkter
16032016
Den perfekte matchKat Cantrell
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Den perfekte match

Mere om Kat Cantrell

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kat Cantrell her hos Bog & idé. Det er "Den perfekte match". Det er Storyside, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kat Cantrells "Den perfekte match"

Det er muligt at købe Kat Cantrells "Den perfekte match" som lydbog. Kat Cantrells "Den perfekte match" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Storyside.

Endnu en af Kat Cantrell skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kat Cantrell