Bog & idéKate Daynes

Bøger skrevet af Kate Daynes

Læs mere om Kate Daynes
2 produkter
2 produkter
Hans og Grete
Hans og GreteKate Daynes
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hans og Grete
Nisserne og skomageren
Nisserne og skomagerneKate Daynes
49,95 DKK
EBOG
(0)
Nisserne og skomagerne

Mere om Kate Daynes

Der er flere bøger af Kate Daynes til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Daynes' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nisserne og skomageren" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs - "Hans og Grete" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Kate Daynes

Du kan finde to bøger af Kate Daynes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Daynes' bøger som ebog. Bøgerne af Daynes er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Flachs.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nisserne og skomageren" af Kate Daynes

"Nisserne og skomageren" kan købes som ebog. "Nisserne og skomageren" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Daynes' serie "Flachs - læs selv". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

"Hans og Grete" af Kate Daynes

Hos Bog & idé er "Hans og Grete" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Hans og Grete" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Daynes' serie "Flachs - læs selv". Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kate Daynes