Bog & idéKate Fleron

Bøger skrevet af Kate Fleron

Læs mere om Kate Fleron
5 produkter
5 produkter
Afsporet ungdom. En appel til danske forældre
Afsporet ungdom. En appel til danske forældreKate Fleron
69,95 DKK
EBOG
(0)
Afsporet ungdom. En appel til danske forældre
Kvinder i modstandskampen
Kvinder i modstandskampenKate Fleron
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kvinder i modstandskampen
Vi er ungdommen
Vi er ungdommenKate Fleron
69,95 DKK
EBOG
(0)
Vi er ungdommen
Kvinder i modstandskampen
STREAM
Kvinder i modstandskampenKate Fleron
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Kvinder i modstandskampen
Hvis jeg glemmer dig, oh Jerusalem
Hvis jeg glemmer dig, oh JerusalemKate Fleron
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hvis jeg glemmer dig, oh Jerusalem

Mere om Kate Fleron

Kate Fleron har mange bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Flerons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinder i modstandskampen" udgivet af SAGA Egmont - "Vi er ungdommen" udgivet af Saga - "Afsporet ungdom. En appel til danske forældre" udgivet af SAGA Egmont - "Hvis jeg glemmer dig, oh Jerusalem" udgivet af SAGA Egmont - "Vi er ungdommen" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Kate Flerons bøger

Du kan købe fem bøger af Kate Fleron her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Kate Fleron bøger i flere formater. Flerons bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvinder i modstandskampen" af Kate Fleron

Det er muligt at købe Kate Flerons "Kvinder i modstandskampen" som ebog. "Kvinder i modstandskampen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Vi er ungdommen" af Kate Fleron

"Vi er ungdommen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kate Fleron