Bog & idéKate Raworth

Bøger skrevet af Kate Raworth

Læs mere om Kate Raworth
3 produkter
3 produkter
Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist
Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century EconomistKate Raworth
159,95 DKK
Paperback
(0)
Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist
Doughnut-økonomi
Doughnut-økonomiKate Raworth
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Doughnut-økonomi
Doughnut-økonomi
Doughnut-økonomiKate Raworth
179,95 DKK
EBOG
(1)
Doughnut-økonomi

Mere om Kate Raworth

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Kate Raworth. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Raworth.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Kate Raworths bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Doughnut-økonomi" udgivet af Informations Forlag - "Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist" udgivet af Random House - "Doughnut-økonomi" udgivet af Informations Forlag - "Hvordan forvrænger populismen demokratiet?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Informations Forlag

Mere om Kate Raworths bøger

Kate Raworth har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Kate Raworth kommer i et udvalg af formater. Raworth har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kate Raworths "Doughnut-økonomi"

Det er muligt at købe Kate Raworths "Doughnut-økonomi" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Doughnut-økonomi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist" af Kate Raworth

Hos Bog & idé er "Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Random House, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Kate Raworth