Bog & idéKatherine Applegate

Bøger skrevet af Katherine Applegate

Læs mere om Katherine Applegate
1 produkter
1 produkter
Baum der Wünsche
Baum der WünscheKatherine Applegate
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Baum der Wünsche

Mere om Katherine Applegate

Der findes flere bøger fra Katherine Applegate på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Applegate.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Katherine Applegates bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Baum der Wünsche" udgivet af SAGA Egmont - "Crenshaw" udgivet af Flachs

Mere om Katherine Applegates bøger

Der er to tilgængelige bøger af Katherine Applegate hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Applegates bøger kommer i et udvalg af formater. Applegates bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Baum der Wünsche" af Katherine Applegate

Det er muligt at købe Katherine Applegates "Baum der Wünsche" som lydbog. Du kan derudover altid have "Baum der Wünsche" af Katherine Applegate med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

"Crenshaw" af Katherine Applegate

"Crenshaw" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Katherine Applegate