Bog & idéKathrine Langkjer

Bøger skrevet af Kathrine Langkjer

Læs mere om Kathrine Langkjer
2 produkter
2 produkter
548 dage i koma
BOEGERTILSTAERKPRIS
548 dage i komaKathrine Langkjer
207,46 DKK
Hæftet
(0)
548 dage i koma
548 dage i koma
548 dage i komaKathrine Langkjer
59,95 DKK
EBOG
(0)
548 dage i koma

Mere om Kathrine Langkjer

Kathrine Langkjer har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "548 dage i koma" udgivet af Forfatterskabet.dk - "548 dage i koma" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Bøger af Kathrine Langkjer

Der er to tilgængelige udgivelser af Kathrine Langkjer hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Kathrine Langkjer kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"548 dage i koma" af Kathrine Langkjer

"548 dage i koma" er til salg som ebog. "548 dage i koma" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kathrine Langkjer "548 dage i koma"

Det er muligt at købe Kathrine Langkjers "548 dage i koma" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Kathrine Langkjer