Bog & idéKathrine Memborg

Bøger skrevet af Kathrine Memborg

Læs mere om Kathrine Memborg
1 produkter
1 produkter
Test dig selv
Test dig selvKatrine Memborg
89,95 DKK
EBOG
(0)
Test dig selv

Mere om Kathrine Memborg

Hvis du mangler en bog skrevet af Kathrine Memborg, har du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Memborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Test dig selv" udgivet af People'sPress - "Test dig selv" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Kathrine Memborg

Du kan købe to bøger af Kathrine Memborg her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Kathrine Memborg bøger i udvalgte formater. Memborgs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kathrine Memborgs "Test dig selv"

"Test dig selv" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Test dig selv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Test dig selv" af Kathrine Memborg

Det er muligt at købe Kathrine Memborgs "Test dig selv" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Kathrine Memborg