Bog & idéKathrine Tobiasen

Bøger skrevet af Kathrine Tobiasen

Læs mere om Kathrine Tobiasen
4 produkter
4 produkter
Slægtsforskning på nettet 3. udgave
Slægtsforskning på nettet 3. udgaveGitte Christensen og Kathrine Tobiasen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Slægtsforskning på nettet 3. udgave
Håndskrifter for slægtsforskere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndskrifter for slægtsforskerePer Andersen
141,06 DKK
Paperback
(0)
Håndskrifter for slægtsforskere
Slægtsforskning på nettet
Slægtsforskning på nettet, 3. udgaveGitte Christensen og Kathrine Tobiasen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Slægtsforskning på nettet, 3. udgave
Slægtshistoriske temaer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slægtshistoriske temaerKathrine Tobiasen
207,46 DKK
Paperback
(1)
Slægtshistoriske temaer

Mere om Kathrine Tobiasen

Der findes forskellige bøger af Kathrine Tobiasen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tobiasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndskrifter for slægtsforskere" udgivet af Danske Slægtsforskere - "Landmanden som naturforvalter" udgivet af Seges Forlag - "Slægtshistoriske temaer" udgivet af Danske Slægtsforskere - "Slægtsforskning på Nettet" udgivet af Libris Media - "Slægtsforskning på nettet" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris - "Slægtsforskning på nettet, 3. udgave" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris Digimental - "Slægtsforskning på nettet" i serien "Lær det selv - visuel guide" udgivet af Libris

Bøger af Kathrine Tobiasen

Du kan købe syv bøger af Kathrine Tobiasen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Tobiasens bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Tobiasen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kathrine Tobiasens "Håndskrifter for slægtsforskere"

"Håndskrifter for slægtsforskere" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danske Slægtsforskere.

Kathrine Tobiasen "Landmanden som naturforvalter"

Det er muligt at købe Kathrine Tobiasens "Landmanden som naturforvalter" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Seges Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kathrine Tobiasen