Bog & idéKatie Eriksson

Bøger skrevet af Katie Eriksson

Læs mere om Katie Eriksson
5 produkter
5 produkter
Det lidende menneske
Det lidende menneskeKatie Eriksson
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Det lidende menneske
Omsorgens idé
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omsorgens idéKatie Eriksson
170,96 DKK
Indbundet
(0)
Omsorgens idé
Å se og å innse : om ulike former for evidens
Å se og å innse : om ulike former for evidensKatie Eriksson
519,95 DKK
Indbundet
(0)
Å se og å innse : om ulike former for evidens
At se og at indse
BOEGERTILSTAERKPRIS
At se og at indseKari Martinsen og Katie Eriksson
206,96 DKK
Hæftet
(0)
At se og at indse
Omsorgens idé
Omsorgens idéKatie Eriksson
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Omsorgens idé

Mere om Katie Eriksson

Der er forskellige bøger fra Katie Eriksson til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Eriksson.
Bøgerne fra Katie Eriksson findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Omsorgens idé" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Det lidende menneske" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "At se og at indse " i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Å se og å innse : om ulike former for evidens" udgivet af Akribe - "Det lidende menneske" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Omsorgens ide" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Den trojanske hest" udgivet af Gad

Bøger skrevet af Katie Eriksson

Katie Eriksson har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Erikssons bøger kommer i udvalgte formater. Erikssons bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Omsorgens idé" af Katie Eriksson

Hos Bog & idé er "Omsorgens idé" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i Erikssons serie "Sygeplejeteorier". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.

"Det lidende menneske" af Katie Eriksson

Det er muligt at købe Katie Erikssons "Det lidende menneske" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katie Eriksson