Bog & idéKatja Franko Aas (red.)

Bøger skrevet af Katja Franko Aas (red.)

Læs mere om Katja Franko Aas (red.)
1 produkter
1 produkter
Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede
Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmedeNicolay B. Johansen
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede

Mere om Katja Franko Aas (red.)

Katja Franko Aas (red.) har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede" af Katja Franko Aas (red.)

Det er muligt at købe Katja Franko Aas (red.)s "Krimmigrasjon? : den nye kontrollen av de fremmede" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Franko Aas (red.)