Bog & idéKatja Iversen med Lisbeth Bille

Bøger skrevet af Katja Iversen med Lisbeth Bille

Læs mere om Katja Iversen med Lisbeth Bille
1 produkter
1 produkter
Kvinde kend dit netværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinde kend dit netværkKatja Iversen med Lisbeth Bille
224,96 DKK
Indbundet
(2)
Kvinde kend dit netværk

Mere om Katja Iversen med Lisbeth Bille

Der er mange bøger fra Katja Iversen med Lisbeth Bille tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Billes udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People’sPress - "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Katja Iversen med Lisbeth Bille

Der er to tilgængelige udgivelser af Katja Iversen med Lisbeth Bille hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Billes bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Bille er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af People’sPress.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katja Iversen med Lisbeth Billes "Kvinde kend dit netværk"

Det er muligt at købe Katja Iversen med Lisbeth Billes "Kvinde kend dit netværk" som mp3 cd. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Bille, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

Katja Iversen med Lisbeth Bille "Kvinde kend dit netværk"

"Kvinde kend dit netværk" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er People’sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Iversen med Lisbeth Bille