Bog & idéKatja Iversen

Bøger skrevet af Katja Iversen

Læs mere om Katja Iversen
2 produkter
2 produkter
Kvinde kend dit netværk
STREAM
Kvinde kend dit netværkKatja Iversen
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Kvinde kend dit netværk
Kvinde kend dit netværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvinde kend dit netværkKatja Iversen med Lisbeth Bille
224,96 DKK
Indbundet
(2)
Kvinde kend dit netværk

Mere om Katja Iversen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Katja Iversen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Iversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People’sPress - "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People'sPress - "Kvinde kend dit netværk" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Katja Iversen

Du kan finde tre bøger af Katja Iversen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Katja Iversen fås i flere formater. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvinde kend dit netværk" af Katja Iversen

Hos Bog & idé er "Kvinde kend dit netværk" tilgængelig som mp3 cd. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Katja Iversen. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Katja Iversen "Kvinde kend dit netværk"

Hos Bog & idé er "Kvinde kend dit netværk" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Katja Iversens "Kvinde kend dit netværk" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Iversen