Bog & idéKatja Vilien (red.)

Bøger skrevet af Katja Vilien (red.)

Læs mere om Katja Vilien (red.)
1 produkter
1 produkter
Styrk sproget, styrk læringen
Styrk sproget, styrk læringenRuth Mulvad (red.)
389,95 DKK
Paperback
(1)
Styrk sproget, styrk læringen

Mere om Katja Vilien (red.)

Katja Vilien (red.) har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Styrk sproget, styrk læringen" udgivet af Samfundslitteratur

Katja Vilien (red.)s bøger

Katja Vilien (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Katja Vilien (red.) fås i forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Katja Vilien (red.)s "Styrk sproget, styrk læringen"

Det er muligt at købe Katja Vilien (red.)s "Styrk sproget, styrk læringen" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Katja Vilien (red.). Det er Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Styrk sproget, styrk læringen" af Katja Vilien (red.)

Det er muligt at købe Katja Vilien (red.)s "Styrk sproget, styrk læringen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katja Vilien (red.)